Peter Cox NV Wilrijk en Aalter, sterk in Balkonrenovaties regio Antwerpen

BALKONRENOVATIES

Verouderd, afbrokkelend beton op uw terras, betonrot aan uw balkon of waterdoorlatende balkons aan uw appartementsgebouwen? Het oogt niet alleen lelijk, deze problemen aan balkon of terras kunnen ook al snel tot vervelende of zelfs gevaarlijke situaties leiden. Tijdig ingrijpen is dus de boodschap. Peter Cox komt graag bij u langs voor een gepaste oplossing en steekt de handen uit de mouwen voor een vakkundige, grondige en duurzame balkonrenovatie.

VERZEKERDE GARANTIE

Peter Cox kan een balkonrenovatie realiseren met een verzekerde garantie, aan een kleine meerprijs. Dankzij deze verzekering geniet u van een gratis herstelling, mocht er zich binnen de 10 jaar een lekkage voordoen. Ook wanneer ons bedrijf in deze periode zou stoppen, blijft deze verzekeringspolis, afgesloten bij Ethias bestaan.

VAN VLOERRENOVATIE TOT EEN VOLLEDIGE BALKONRENOVATIE

Uw balkon renoveren? Peter Cox bekijkt eerst de staat van de balkons en de oorzaak van het probleem vooraleer tot actie over te gaan. Onze balkonrenovaties zijn dan ook echt maatwerk. 

Zijn de bestaande balkonvloeren nog steeds in goede conditie, dan kunnen we dankzij een polyurethaancoating op de huidige vloeren voor een waterdichte balkonrenovatie zorgen. Is de bestaande vloer niet meer te redden, dan breken we de vloeren uit en plaatsen we een nieuwe hellingschape.

Afhankelijk van de belasting kunnen we kiezen voor de afwerking voor een kwartstapijt, tegels of een coating met chipsvlokken. We bieden met plezier advies op maat van uw balkonrenovatie, uw wensen en situatie.

Is uw balkon toe aan een grondige renovatie? Contacteer ons meteen voor een offerte!

BALKONRENOVATIES- PETER COX NV

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/7